Over DignuZ

Dignuz is en groep van personen die bijzonder zijn in het maken van databases en Website’s en visa versa. Deze groep van personen functioneren vaak het beste als ze alleen kunnen werken. Ze bijten zich ergens in vast en maken dan een geweldig product. Een product dat vaak niet tot stand komt tussen de gezette tijden van ‘s morgens acht tot vijf uur in de middag.

 

Het enige wat ze dan missen is het vertrouwen van de klant als het gaat om de waarborg van continuiteit.

Software engineer of webdesigner, ze maken professionele website’s en of databases die onderscheidend zijn. Ze zijn bijzonder in dat wat ze doen, vele opdrachtgevers hebben dit fenomeen ook al ontdekt, maar wat als deze unieke persoon wegvalt?

 

Via een support pakket, kunt u als opdrachtgever altijd zien wie bereikbaar is ingeval van onbereikbaarheid van jouw gebruikelijke contactpersoon.

 

Dignuz: altijd online

Dus, wat wij maken draait maar door

 • Marco Kooman

  Marco is in 1992 succesvol afgestudeerd aan de HTS informatica in Heerlen, tegenwoordig "Zuyd Hogeschool. Zijn gehele werkzame leven is hij in ICT, en meer specifiek in softwareontwikkeling, actief geweest. Inmiddels meer dan 25 jaar.

  Hij startte zijn loopbaan als software ontwikkelaar en is snel daarna het management ingerold. Project management heeft de afgelopen 25 jaar de boventoon gevoerd, maar hij is ook team- en accountmanager geweest.

  Alle ervaringen en opleidingen hebben hem gevormd tot een ervaren professional in ICT en in het vak project management. Hij heeft met veel plezier grote, complexe, internationale ICT projecten gerealiseerd.

  Inmiddels is zijn focus weer terug op zijn ware, en originele, passie: "Zelf software bouwen".

 • Gradus Broekhuis

  Met al meer dan 20 jaar ervaring als software ontwikkelaar, is het mijn taak me te verplaatsen in u als eindgebruiker. Zo maken wij web-applicaties welke aansluiten op uw werkwijze en behoefte.

   

   

 • FranZ Rothenburg

  Ik houd van mooie dingen. Wie niet?!

  Een menselijke uitspraak.

   

  form follows function.

  Een quote van Frank Lloyd wright

   

  Als grafisch vormgever zoek ik steeds naar de samensmelting tussen de bovestaande uitspraken.

   

  Moet een website mooi zijn of functioneel?

  Als je wilt dat een site of programma gebruikt of vaker bezocht worden is het van belang dat het aantrekkelijk uitziet en goed functioneerd. DuZ...

   

  En niet te vergeten het moet gebruiksvriendelijk zijn. Dus naast techneuten (ratio) is het fijn dat er ook iemand kijkt naar de "look and feel" van programma of website.

   

 • Tom Landstra

  Enthousiast, zakelijk, katalysator, schakel tussen leek en techneut.

 • Menu

  Home

  .....................

   

  Showcase

  .....................

   

  Onze visie

  .....................

   

  Over ons

  .....................

   

  Contact

  .....................

   

   

DuZ web app

Ontwerp, concept en techniek op

het gebied van website's en app's

Gradus Broekhuis

Concept en techniek

06 - 23 36 02 23

FranZ Rothenburg

Concept en ontwerp

06 - 27 56 27 65

DuZ Web App

Pletzersstraat 39

6213 HG Maastricht